Diferenza entre Falcon e Hawk

Difference Between Falcon

Diferenza entre Falcon e Eagle. Dicir a diferenza entre un falcón e un falcón é un problema común de identificación, tan común que a miúdo a xente pídeme axuda.

Hoxe direiche como identificar os paxaros ti mesmo.

De inmediato vou estreitar o alcance. No oeste de Pensilvania pódense ver ata nove especies de falcóns e tres falcóns segundo a época do ano e o hábitat. Para facelo manexable abordarei a pregunta de identificación máis común coa que se enfrontan as persoas da cidade: ¿é este paxaro un falcón peregrino ou un falcón de cola vermella?

En primeiro lugar, fíxate varias preguntas clave.

É unha ave rapaz? As aves rapaces comen carne polo que teñen picos enganchados (ver a punta do pico) e garras (garras grandes). Se o paxaro non ten estas características non é nin falcón nin falcón e podes parar alí mesmo.

Que época do ano é? As peregrinas e as colas vermellas viven no oeste de Pensilvania durante todo o ano polo que a época do ano non elimina ningunha das aves debido á migración. Non obstante, a identificación é máis difícil en xuño e principios de xullo, cando os peregrinos xuvenís voan pola cidade.

Onde está o paxaro? En que hábitat? Está na cidade nun edificio? (Podería ser unha peregrina ou unha cola vermella) Nos suburbios? (probablemente un falcón de cola vermella) Nunha ponte? (calquera paxaro) Nun poste de luz sobre a estrada? (probablemente unha cola vermella) Nunha árbore? (probablemente unha cola vermella) De pé na túa mesa de picnic? (probablemente unha cola vermella) De pé no chan? (probablemente unha cola vermella) ... Pero en xuño pódese atopar un peregrino xuvenil nalgúns dos lugares de cola vermella.

O paxaro está na zona humana? O paxaro está preto dos humanos e nin sequera lles importa? Se é así, probablemente sexa un falcón de cola vermella ... pero é xuño?

Hawk vs Falcon vs Eagle

Falcóns 'As cabezas adoitan ser curtas e redondeadas, mentres que falcóns , Incluíndo accipeters, Buett e aguias , teñen cabezas puntiagudas.

Tamaño e forma

A maioría das aves rapaces entran en catro grandes categorías. (Northern Harrier, Osprey e pipas son algunhas excepcións.) Estes son os atributos fundamentais de cada un:

  • Os buteos son as aletas grandes, de ás anchas e de cola curta con latas de ás de reposto e traballadas.
  • Os accipitadores son pequenos habitantes do bosque de cola estreita con solapos curtos, rápidos e estalados, puntuados por un plan.
  • Os falcóns son velocistas de ás finas e puntas con solapas ás máis estables.
  • Os paxaros grandes negros (aguias e voitres) son os titáns de tamaño máis grande e de penas máis escuras que fan uso libre das súas ás.

Tez

Unha vez clasificados os seus grupos, é hora de reducir as especies candidatas. Busque características específicas, aínda que aínda poden ser difíciles de distinguir as boas distincións na plumaxe. Por exemplo, o dobre 'stache' na cara dun cernícalo americano pode non ser tan evidente, así que confía na súa palidez xeral para distinguilo do Merlín feminino e xuvenil algo máis grande e escuro.

Movemento

A forma de voar tamén pode ser unha característica que define. O voo do American Kestrel é malvado e plano, por exemplo, mentres que as batidas das ás do Merlín son rápidas, potentes e semellantes a pistóns. Os cernícalos flotan cando planean; os Merlins máis pesados ​​afunden. Os falcóns peregrinos, por outra banda, teñen batidas de ás pouco profundas e elásticas; practicamente pódese ver o movemento ondulando polas ás longas e afiladas do falcón.

Cando o paxaro se achegue, asegúrese de probar a súa hipótese; outras pistas serán máis evidentes a medida que se vaia pechando a distancia. E non te preocupes, incluso os expertos se deixan enganar. É o que lles fai volver, tempada tras tempada.

Que aspecto ten?

Os falcóns de cola vermella son máis grandes que os corvos. Son brancos no peito e moteados marrón nas súas cabezas, caras, ás e costas. As súas gorxas son brancas pero as súas caras si marrón ata os ombreiros. Teñen marrón raias de marca hash nas barrigas (baixas, entre as pernas). Só os falcóns de cola vermella adultos teñen as colas vermellas enferruxadas. Os xuvenís teñen a cola parda con raias horizontais.

Os peregrinos adultos son máis pequenos que os falcóns de cola vermella, aproximadamente do tamaño dun corvo pero máis voluminosos. As peregrinas adultas son gris carbón e branco. As súas costas, ás e cabezas son de carbón vexetal gris , o peito é branco e as barrigas e as patas están moi raias (horizontalmente) con escuras gris . As súas cabezas son escuras gris e as súas caras son brancas con escuras gris patillas chamadas raias malares. As peregrinas teñen raias malares; os falcóns de cola vermella non.

Cando está voando, ten os dedos nas puntas das ás?
Viches voar? Os falcóns (e aguias e voitres) teñen dedos na punta das ás. Os falcóns teñen ás ás puntiagudas.

Silueta de Buteo (falcón), Accipiter (falcón) e Falcon (de NPS.gov. Engadín etiquetas)

as chamadas van directamente ao correo de voz

Que ten isto de xuño?
En xuño en Pittsburgh peregrinos xuvenís abandonan o niño e aprenden a voar. As peregrinas inmaduras son marróns e de cor crema en vez de gris e branco coma os adultos. Non teñen branco no peito e as raias na barriga son verticais en vez de horizontais.

Os peregrinos xuvenís recén desenvolvidos poden facer case calquera cousa, incluída a percha na zona humana. Debido a que son marróns, non podes empregar esas pistas de cor fáciles de usar para adultos.

Aquí tes unha comparación fotográfica dun falcón de cola vermella inmadura (á esquerda) fronte a un peregrino inmaduro (á dereita). Aínda que son de cor semellantes, aínda teñen un aspecto moi diferente. A barriga do novo peregrino está completamente a raias.

Cal é a probabilidade de ver calquera dos paxaros? As peregrinas son raras. Os falcóns de cola vermella son o falcón máis común en América do Norte.

Entón, normalmente tes razón se dis que é unha cola vermella. É improbable que vexas un peregrino preto do chan en Pittsburgh. Por iso emocionámonos coas peregrinas.

Falcóns Feitos e información

Os falcóns pertencen á familia do xénero Falco. Os falcóns son coñecidos pola súa velocidade cando están completamente maduros. Usan o peteiro para atacar ás súas presas.

  • Os falcóns son aves moi poboadas e pódense atopar en todo o mundo excepto na Antártida.
  • Os falcóns poden adaptarse en calquera circunstancia e, polo tanto, podemos atopalos vivindo en case todo tipo de hábitats. Sexa deserto, ártico ou praderías, pódense atopar facilmente en todo tipo de contorna.
  • Hai arredor de 40 especies de falcóns que viven en todo o mundo.
  • A vida normal dos falcóns varía de 12 a 20 anos, mentres que nalgúns casos os falcóns tamén poden vivir ata 25 anos.
  • A especie máis grande do falcón é o falcón falcón, cuxa lonxitude é de entre 20 e 25 polgadas (50-63 cm) e pesa entre 0 e 2 kg.
  • Falcóns son de natureza carnívora e a súa dieta depende dos roedores, peixes e pequenos insectos.
  • Teñen ás longas e unha cola de tamaño medio e son maioritariamente de cor parda escura mentres que poucas especies tamén son grises.
  • Sábese que cazan durante o día e, polo tanto, son coñecidos como aves diúrnas.
  • Os falcóns son moi coñecidos pola súa vista e poden ver ata 8 veces máis claros que un ollo humano normal.
  • Os falcóns son paxaros voadores moi rápidos. O falcón peregrino pode voar cunha velocidade normal de 320 km / h mentres mergulla. En certos casos, descubriuse que os falcóns tamén poden alcanzar unha velocidade de ata 389 km / h.
  • Os falcóns femininos adoitan ser máis grandes que os machos e sábese que os dous compañeiros coidan dos seus fillos.

Datos e información sobre o falcón

Ao contrario dos Falcons, os Hawks pertencen a varios xenes. Os falcóns Accipiter atópanse máis comúnmente na terra, polo que é o xénero máis grande de falcóns. Os falcóns son aves de presa máis intelixentes que os falcóns e atacan repentinamente ás súas presas. Son coñecidos polas súas longas colas.

  • Semellantes aos falcóns, tamén están moi poboados e pódense atopar en todo o mundo excepto na Antártida.
  • Falcóns tamén pode adaptarse a calquera tipo de hábitat, polo que os atoparás en todo tipo de condicións ambientais. Se se trata de zonas árticas, desérticas ou de prados, podes atopalas en todas partes.
  • Os falcóns teñen máis de 270 especies na terra.
  • Do mesmo xeito que os Falcons, os seus tamaños tamén difiren de especies en especies. Poden medir ata 22 polgadas e poden pesar ata 5 quilos.
  • Semellante aos Falcons, as femias son normalmente máis grandes que os machos.
  • A súa punta afiada é a súa arma mentres matan ás súas presas. Tamén usan o mesmo para desgarrar as súas presas.
  • Os falcóns tamén son moi coñecidos pola súa gran vista e poden localizar claramente as súas presas desde unha distancia de ata 100 metros.
  • Os falcóns teñen unha característica especial que poden distinguir entre diferentes cores que moitos outros animais non poden.
  • Semellantes aos falcóns tamén cazan durante o día e polo tanto son coñecidos como un animal diurno.
  • Os falcóns non son específicos sobre a súa dieta e poden comer calquera cousa que se lles ocorra. Tamén poden comer roedores, ras, serpes, outros réptiles e outras aves.
  • O falcón macho pode realizar acrobacias aéreas ata 10 minutos e é moi coñecido pola súa actuación de baile no aire.
  • Aparéanse co mesmo compañeiro a non ser que ata que morra un deles caian na categoría de animais monógamos.
  • Normalmente teñen unha vida útil que varía de 13 a 20 anos, mentres que hai certos casos nos que os falcóns sobreviviron durante 25 anos.

Contidos