Sigo vendo unha notificación 'Fallou a copia de seguridade do iPhone'. A corrección.

I Keep Seeing An Iphone Backup Failed Notification

As copias de seguridade están fallando no teu iPhone e non estás seguro de por que. Non importa o que fagas, non podes desfacerte desa molesta mensaxe que di que o teu iPhone fallou na copia de seguridade. Neste artigo, explicareino que facer cando ve a notificación 'Fallou a copia de seguridade do iPhone' no seu iPhone !



Como facer unha copia de seguridade do teu iPhone en iCloud

A notificación 'Fallou a copia de seguridade do iPhone' aparece no teu iPhone despois de que tentase facer unha copia de seguridade sen éxito en iCloud. O primeiro que hai que facer cando ves esta notificación é tentar facela de novo en iCloud manualmente.



Abre Configuración e toca o teu nome na parte superior da pantalla. A continuación, toca iCloud -> Copia de seguridade de iCloud . Asegúrate de que o interruptor situado xunto a Copia de seguridade de iCloud estea activado. Finalmente, toca Fai unha copia de seguridade agora .



Iniciar sesión e saír de iCloud

Ás veces, un pequeno problema de software pode provocar un fallo nas copias de seguridade do iPhone. Iniciar sesión e saír de iCloud podería solucionar este problema.

Abre Configuración e toca o teu nome na parte superior da pantalla. Desprácese ata a parte inferior do menú e toque Pechar sesión .



Para volver iniciar sesión, volve á páxina principal da aplicación Configuración e toca Inicia sesión no teu iPhone na parte superior da pantalla.

Limpar o espazo de almacenamento de iCloud

Todos os dispositivos ligados á túa conta iCloud ocuparán espazo de almacenamento. Non tes o triplo de espazo de almacenamento se tes tres dispositivos.

Para ver que está a usar o teu espazo de almacenamento de iCloud, abre Configuración e toca o teu nome na parte superior da pantalla. A continuación, toca iCloud -> Xestionar almacenamento . Como podes ver, as fotos ocupan unha cantidade importante do meu espazo de almacenamento en iCloud.

Se ves algo nesta lista que non queres ocupar espazo de almacenamento en iCloud, toca nel. A continuación, toca Eliminar .

É moi importante ter en conta que, ao facelo, elimínanse todos os documentos e datos desta aplicación almacenados tanto no iPhone como no iCloud.

Se precisas máis espazo de almacenamento, podes mercalo directamente en Apple. Abre Configuración e toca o teu nome na pantalla. A continuación, toca iCloud -> Xestionar almacenamento -> Cambiar plan de almacenamento . Selecciona o plan de almacenamento que mellor se adapte a ti. Toca Mercar na esquina superior dereita se decides actualizar o teu plan de almacenamento de iCloud.

Desactiva a copia de seguridade automática de iCloud

Ao desactivar as copias de seguridade automáticas de iCloud, a notificación 'Fallou a copia de seguridade do iPhone' desaparecerá. Non obstante, o teu iPhone deixará de crear e gardar copias de seguridade dos seus datos automaticamente.

É importante gardar regularmente copias de seguridade dos datos no seu iPhone. Se non, corre o risco de perder cousas como as túas fotos, vídeos e contactos. Mesmo se decides desactivar as copias de seguridade automáticas de iCloud, aínda podes fai unha copia de seguridade do teu iPhone usando iTunes .

Para desactivar as copias de seguridade automáticas de iCloud, abre Configuración e toca o teu nome na parte superior da pantalla. A continuación, toca iCloud -> Copia de seguridade de iCloud e apague o interruptor ao lado Copia de seguridade de iCloud .

desactiva a copia de seguridade de iCloud

As copias de seguridade do iPhone están a funcionar de novo.

As copias de seguridade do iPhone están a funcionar de novo e esa notificación persistente desapareceu. A próxima vez que vexa a mensaxe 'Fallou a copia de seguridade do iPhone', saberá exactamente que facer. Non dubides en contactar na sección de comentarios a continuación se tes algunha outra dúbida.