O meu iPhone está desactivado. Queres conectarte a iTunes? Aquí está The Fix!

My Iphone Is Disabled

Os iPhones desactívanse por todo tipo de razóns e a maioría das veces é un accidente. Non esqueciches o teu contrasinal do iPhone. Os ladróns normalmente nin sequera intentan descubrir o seu código de acceso: simplemente borrarán o iPhone ou vendérano por pezas. Iso é o que fai que este problema sexa tan frustrante. Neste artigo, explicareino por que o teu iPhone está desactivado e di conectarse a iTunes , como solucionar o problema , e explica o razóns máis comúns polas que os iPhones quedan desactivados para que poida evitar que se repita.



Por que os iPhones quedan desactivados?

Vin moitos iPhones desactivados cando traballaba en Apple. Aquí tes dúas razóns máis comúns polas que isto ocorre:



  1. Nenos. Aos nenos adoran os iPhone e encántalles premer os botóns. Timmy molesta cando os botóns deixan de funcionar e a mamá non está contenta de que o seu iPhone estea desactivado.
  2. Snoopers. Os amigos e familiares non sempre se dan conta de que non teñen un número ilimitado de suposicións para descubrir o código de acceso do iPhone.

como usar a aplicación carteira

Cantas suposicións teño antes de que o meu iPhone quede desactivado?

Os iPhones non se desactivan no primeiro ou segundo intento de contrasinal incorrecto. Aquí tes cantas veces podes introducir un contrasinal incorrecto antes de que o teu iPhone estea desactivado:



  • 1-5 intentos de código de acceso incorrectos: Non hai problema.
  • 6 intentos incorrectos: iPhone desactivado durante 1 minuto.
  • 7 intentos incorrectos: iPhone desactivado durante 5 minutos.
  • 8 intentos incorrectos: iPhone desactivado durante 15 minutos.
  • 9 intentos incorrectos: iPhone desactivado durante 60 minutos.
  • 10 intentos incorrectos: “O iPhone está desactivado. Conéctate a iTunes ”ou iPhone está completamente borrado se Borrar datos está activado dentro Axustes -> Identificación táctil e contrasinal (ou Axustes -> Código de acceso para iPhones sen Touch ID).

Non son bo co teclado do iPhone. Podo desactivar o meu iPhone por accidente?

Non. É difícil desactivar accidentalmente un iPhone e por iso: Pode introducir o mesmo código de acceso incorrecto un número ilimitado de veces e só conta como 1 intento de código de acceso incorrecto. Vexamos un exemplo.

Estás nunha voda e ti de verdade necesitas saber quen gañou o partido de fútbol, ​​pero a túa muller non estará feliz se descubre que che importa máis o teu equipo de fútbol de fantasía que os votos de voda do seu curmán segundo. Tenta introducir o seu código de acceso sen mirar o seu iPhone, pero non funciona porque está introducindo 1536 en vez de 1539, unha e outra vez. ¿Está desactivado o teu iPhone? Non O teu iPhone só quedará desactivado se introduce 6 diferente contrasinais incorrectos.



Podo desbloquear o meu iPhone despois de que estea desactivado?

Desafortunadamente, a resposta é non. Unha vez que o teu iPhone diga 'iPhone está desactivado. Conéctate a iTunes ”, hai nada podes facer para desbloquealo. Ás veces a xente pensa que as tendas de Apple teñen ferramentas especiais que poden desbloquear iPhones desactivados, pero non o fan. O único que podes facer é borrar completamente o teu iPhone e comezar de novo.

A boa nova é que podes restaurar desde a última copia de seguridade que fixeches antes de que o teu iPhone quedase desactivado. Se fixeches unha copia de seguridade do teu iPhone en iTunes ou iCloud, poderás restaurar os teus datos despois de borrar o iPhone. Non obstante, despois de desactivar o iPhone, non hai ningunha forma de facer unha copia de seguridade dos datos actuais no dispositivo. Se non tes unha copia de seguridade, terás que configurar o iPhone desde cero.

Como borro o meu iPhone se está desactivado?

Podes borrar o iPhone usando iTunes ou iCloud, pero recoméndolle usar iTunes porque o fai sempre funciona se o fas do xeito que eu describo. Se usas iCloud, debes coñecer o teu ID e contrasinal de Apple e o teu iPhone ten que estar conectado a internet. Usar iTunes é o xeito máis sinxelo e sinxelo, pero describirei como facer ambas cousas.

iTunes

O artigo de asistencia de Apple recomenda un proceso de proba e erro innecesario e demasiado complicado para determinar que método de restauración usar en función do tipo de relación que o teu iPhone tiña co teu ordenador antes de que fose desactivado. Avanza se non o entendiches; por iso digo que é demasiado complicado. Non hai absolutamente ningunha desvantaxe (de feito, pode haber beneficios) en borrar o teu iPhone do xeito que eu recomendo, e el sempre obras.

O iPad pensa que os auriculares están conectados

O tipo de restauración que recomendo cando o iPhone está desactivado chámase restauración DFU. Escribín un artigo que describe exactamente como restaurar DFU o teu iPhone . Siga as instrucións dese artigo (é fácil!) E volva aquí cando remate. Saltar á sección chamada Configura o teu iPhone de novo despois de usar iTunes para comezar a restauración de DFU.

iCloud

Se o teu iPhone iniciou sesión en iCloud e activaches Find My iPhone antes de deshabilitalo, podes empregalo Atopa o meu iPhone para borrar o iPhone. Debe iniciar sesión co seu ID de Apple e contrasinal, escolla o seu iPhone entre o Todos os meus dispositivos menú despregable e escolla Borrar o iPhone . Continúa coa seguinte sección despois de que o iPhone remate de borrarse.

Configura o teu iPhone de novo

Despois de restaurar o iPhone con iTunes ou borralo usando iCloud, o xeito de proceder depende de se ten unha copia de seguridade de iTunes, unha copia de seguridade de iCloud ou non hai ningunha copia de seguridade. Siga estas instrucións despois de ver a pantalla branca de configuración no seu iPhone. Se a pantalla está escura e non está seguro de se rematou a restauración, prema o botón Inicio do seu iPhone. Se ves a pantalla Configurar, continúa.

  • Se fixeches unha copia de seguridade do teu iPhone en iCloud antes de que se desactivase e usases iTunes para restaurar o iPhone con DFU, desconéctao do ordenador. (Xa está desconectado se utilizaches iCloud para borrar o teu iPhone). Elixe Restaurar desde a copia de seguridade de iCloud durante o proceso de configuración no seu iPhone.
  • Se fixeches unha copia de seguridade do teu iPhone en iTunes antes de deshabilitalo e borralo usando iCloud.com, escolla Restaurar desde a copia de seguridade de iTunes durante o proceso de configuración. Se restauraches o iPhone usando iTunes, elixe restauralo desde a copia de seguridade de iTunes usando a pantalla Configurar en iTunes.
  • Se non tes unha copia de seguridade , Recoméndoche que desconecte o iPhone do ordenador (xa o é se utilizaches iCloud.com para borrar o iPhone) e configuralo mentres estea desconectado de iTunes. Podes sincronizar o teu iPhone con iTunes despois de configuralo, se é o que queres facer. (Non o fago.)

O iPhone está habilitado.

O teu iPhone está en funcionamento e aprendiches as razóns máis comúns polas que os iPhone se desactivan en primeiro lugar. Se o teu iPhone está desactivado de novo, xa sabes exactamente como solucionalo. Se queres deixar un comentario, interésame saber como se desactivou o teu iPhone na sección de comentarios a continuación.

Grazas por ler e non esquezas pagalo adiante,
David P.