Lugares importantes de iPhone: que significa e como desactivalo!

Lugares Importantes De Iphone

Estaba usando o seu iPhone cando de súpeto atopou unha configuración chamada Lugares emblemáticos. '¿Apple estivo a seguirme onde vou?' pregúntaste. Neste artigo, Explicarei a función Lugares importantes do iPhone e amosareiche como desactivalo .

Que son os lugares importantes no iPhone?

Lugares importantes no iPhone é unha función que rastrexa e garda os lugares onde se atopa con máis frecuencia. Apple usa estes lugares para enviarche alertas específicas na aplicación Calendario, Mapas e Fotos. Aínda que o teu iPhone almacena estes puntos de referencia, Apple non pode velos nin lelos porque os datos están cifrados.



o iphone non pode verificar a identidade do servidor

Para ver os lugares importantes no teu iPhone, vai a Configuración -> Privacidade -> Localización -> Servizos do sistema - >> Lugares importantes. Se activaches Lugares importantes e tiveches o iPhone por un tempo, probablemente verás algunhas localizacións no historial. Se acaba de conseguir o seu iPhone, é posible que aínda non teña rexistrado ningún Lugar importante.





Como desactivar lugares importantes

Desactivar os lugares importantes é un dos moitos pasos do noso artigo sobre como ampliar a duración da batería do iPhone . Os servizos de localización que rastrexan onde queira que vaias poden consumirse unha morea batería do seu iPhone.

Para desactivar os puntos de referencia do iPhone, abra Configuración e toque Privacidade -> Localización -> Servizos do sistema -> Lugares importantes . A continuación, desactiva o interruptor xunto a Lugares importantes. Saberás que está apagado cando estea branco.

desactivar o iphone de lugares importantes



Se algunha vez queres volver a activar os lugares importantes do iPhone, só tes que volver a este menú e volver activar o interruptor. Pode levar uns días para que Apple garde os puntos de referencia no seu iPhone.

Limpa a historia dos lugares importantes

Se desexa eliminar os lugares importantes gardados no seu iPhone, iPad ou iPod, vaia a Configuración -> Privacidade> Localización -> Servizos do sistema -> Lugares importantes e toca Eliminar historial . Finalmente, toque Borrar historial cando apareza a alerta de confirmación na pantalla.

soñar con estar embarazada e sentir que o bebé se move

Lugares importantes: explicados!

Agora xa sabes que son os lugares importantes no teu iPhone e como deshabilitalos. Comparte este artigo nas redes sociais para ensinar aos teus familiares e amigos sobre os puntos de referencia do iPhone. Deixe un comentario a continuación se ten algunha outra pregunta sobre o seu iPhone.

Grazas,
David L.