App Store di que 'é necesaria a verificación' no iPhone? Aquí tes Why & The Fix!

App Store Says Verification Required Iphone

O teu iPhone di 'Verificación obrigatoria' cando estás na App Store e non estás seguro de por que. Hai tanta desinformación sobre este problema, polo que decidín escribir este artigo exhaustivo para axudarche a diagnosticar e corrixir a verdadeira razón pola que a App Store di 'Verificación obrigatoria' no teu iPhone.



Tes algunha subscrición sen pagar?

Se hai subscricións sen pagar no seu iPhone, é posible que vexa a mensaxe 'Verificación requirida' na App Store. Para asegurarte de que todas as subscricións ao iPhone están pagadas, vai a Configuración -> iTunes e Apple Store e toca o teu ID de Apple na parte superior da pantalla.



Ao tocar a túa ID de Apple, aparecerá unha ventá emerxente no centro da pantalla. Toca Ver ID de Apple e introduza o seu contrasinal de ID de Apple.



A continuación, desprázate cara abaixo e toca Subscricións . Se algunha das túas subscricións non se paga, o teu iPhone dirá 'Requírese a verificación' cando tentes descargar unha nova aplicación.



Para evitar que se produzan problemas coma este no futuro, asegúrate de que a subscrición se renova automaticamente. Moitas subscricións renóvanse automaticamente, como as subscricións a Apple Music, Apple News e servizos de transmisión.

Non podo renovar a subscrición.

Aquí hai outro problema común co que se atopan as persoas: as persoas teñen unha subscrición sen pagar, pero non poden pagala porque o seu método de pago está caducado ou non verificado.

Toca na esquina superior esquerda do menú Subscricións, desprázate cara arriba e toca Información de pagamento . Insira de novo o contrasinal de Apple ID para iniciar sesión na tenda de iTunes.

Asegúrate de que a información da túa tarxeta de débito, tarxeta de crédito ou PayPal estea actualizada. Ás veces, as tarxetas de crédito simplemente non se verificarán. Pola contra, podes rexístrate para ter unha conta de PayPal e ligue á túa tarxeta de crédito.

Aínda que non teñas ningunha subscrición sen pagar , aínda é posible que vexa a ventá emerxente 'Verificación obrigatoria' da App Store porque a súa información de pago é incorrecta ou está desactualizada. Siga os pasos anteriores e asegúrese de que a información é correcta.

Podo seleccionar 'Ningún'?

Se non tes subscricións sen pagar e se o teu dispositivo non forma parte de Family Sharing, podes seleccionalo Ningunha . Normalmente isto solucionará o problema 'Verificación necesaria'.

E se formo parte do uso compartido da familia?

Se o teu iPhone está configurado con Family Sharing, non poderás seleccionar Ningún Configuración -> iTunes e Apple Store -> Apple ID -> Ver Apple ID -> Opcións de pagamento .

Entón tes dúas opcións:

  1. Deixa o uso compartido en familia.
  2. Actualice e verifique o método de pago Family Sharing.

Como deixar o uso compartido familiar no seu iPhone

Antes de comezar, déixeme dicir isto: aconsélloche non saias de Family Sharing se xa está configurado no teu iPhone. Podería perder o acceso ao almacenamento compartido de iCloud e ás subscricións como Apple Music. Tamén é importante ter en conta que se tes 13 anos ou menos, non poderás deixar Family Sharing.

Se queres deixar Family Sharing e o teu iPhone funciona iOS 10.2.1 ou posterior , comeza a Configuración e toca o teu nome na parte superior da pantalla. A continuación, toca Compartir en familia -> O teu nome -> Deixar a familia .

Se tes un iPhone funcionando iOS 10.2 ou posterior , toque Configuración -> iCloud -> Familia antes de tocar Compartir familia -> O teu nome -> Saír da familia.

Actualización e verificación do método de pago para compartir en familia

Se non queres deixar Family Sharing, o método de pago asociado á túa rede Family Sharing debe actualizarse, verificarse ou ambas. É posible que só un membro da súa familia teña acceso a esta información de pago e a posibilidade de actualizala.

Contacta cos membros da túa familia na túa rede Family Sharing e pregunta se poden actualizar e verificar a información de pago. Comparte este artigo con eles para que poidan aprender a actualizar a información de pago. É posible que incluso estean lidando coa mesma 'verificación necesaria' no seu iPhone.

Póñase en contacto co servizo de asistencia de Apple

Se a App Store aínda di 'Requírese a verificación' no seu iPhone, é posible que deba contactar co servizo de asistencia de Apple. É posible que estea a tratar un problema de ID de Apple moi complexo que só pode resolver un empregado de Apple. Visita Sitio web de asistencia de Apple para poñerse en contacto cun empregado de Apple que pode axudarche a solucionar o problema.

App Store: verificado

A App Store verificouse no teu iPhone e podes continuar facendo compras. Asegúrate de compartir este artigo nas redes sociais para que a túa familia e amigos saiban que facer cando a App Store diga 'Verificación obrigatoria' no seu iPhone. Se tes algunha outra dúbida, deixa un comentario a continuación.

Grazas por ler,
David L.