Como deixar de sincronizar as aplicacións eliminadas no iPhone? A solución!

How Do I Stop Deleted Apps From Syncing Iphone

É como o argumento dunha mala película de terror: desfaste das túas aplicacións, pero non importa cantas veces o fagas, o teu iPhone segue descargando aplicacións eliminadas. Xa non os queres. Xa non os necesitas. Neste artigo, amosareiche como evitar que as aplicacións eliminadas se sincronicen no teu iPhone .



Por que as miñas aplicacións eliminadas seguen a volver?

As túas aplicacións volveranse instalar cando conectes o iPhone a iTunes nun ordenador porque o teu iPhone termina sincronizándose cunha versión antiga da túa biblioteca de iTunes. Para evitar que as aplicacións eliminadas se actualicen, se sincronicen co teu iPhone e volvan constantemente, hai que facer algunhas cousas:



1. Elimina a túa aplicación reinstalada

O primeiro que debes facer para evitar que unha aplicación eliminada se sincronice é eliminar a aplicación ofensiva. Preme o dedo sobre a aplicación, agarda a que treme e logo toca sobre o branco 'X' na esquina superior esquerda da icona. Ten en conta que só eliminaches a copia local da aplicación. Agora podemos pasar ao seguinte paso para que esa aplicación eliminada non se sincronice.

2. Deixa de sincronizar as túas aplicacións eliminadas cando conectas o iPhone

Neste paso, imos desmarcar a opción de sincronización automática de aplicacións en iTunes no ordenador que utilizas para sincronizar o teu iPhone.



  1. Conéctate iPhone, iPod ou iPad ao teu ordenador con iTunes
  2. Fai clic no botón Menú de iTunes . Podes atopalo na esquina superior esquerda da pantalla
  3. Prema en Preferencias
  4. Escolla o Dispositivos guía.
  5. Marque a caixa situada ao lado das palabras Evita que os iPhones, iPods e iPad se sincronicen automaticamente .

Desactivar as opcións de sincronización automática significa que agora ten a posibilidade de seleccionar só o que quere sincronizar e pode evitar que as aplicacións eliminadas se actualicen automaticamente.

3. As miñas aplicacións eliminadas seguen no meu iPhone, iPad ou iPod.

O último paso que pode ter que dar para evitar que as aplicacións eliminadas se sincronicen e actualicen no teu iPhone é o propio iPhone.

Na pantalla principal do teu iPhone, toque Configuración -> iTunes e App Store -> Descargas automáticas e asegúrese de que o control desprazable á dereita Aplicacións está desactivado. Se está verde, está activado; así que asegúrate de que as aplicacións estean grises como a imaxe de abaixo.



Aplicacións eliminadas: xa non se sincronizan, quedaron para sempre.

A aplicación que descargaches hai seis meses non ten por que ser molesta cada vez que queiras sincronizar o teu iPhone con iTunes no teu ordenador. Indícanos sobre as inquedanzas das aplicacións nos comentarios a continuación e estaremos encantados de axudarche.